• Nuevo
P.B.P. PALOUZIÉ, JUGUETES BORRÁS I...

P.B.P. PALOUZIÉ, JUGUETES BORRÁS I NOVEDADES POCH «DEL MECCANO I MONOPOLY A STAR WARS» 1891 A 1984 EDICIÓ EN CATALÀ

9772603740546
Últimas unidades en stock
49,95 €
Impuestos incluidos

El llibre recull una part de la història de la joguina a Espanya, recorrent les generacions de les 3 famílies jogueteres catalanes, des dels seus inicis el 1891, amb les joguines instructives com ara trencaclosques, jocs tradicionals, loteries, Meccano, jocs de màgia o de societat , Monopoly, fins a la fusió de les tres el 1980 com a PBP SA, i la seva venda a la multinacional americana General Mills Inc., amb la qual van estar involucrats fins al 1984, convertint-se en la major empresa de jocs i joguines del nostre país, comercialitzant Star Wars, Pastís de Maduixa, Subbuteu, Action Force, els primers jocs electrònics com Merlin i els videojocs d'Atari, entre molts altres.

El llibre conté més de 2000 fotos originals mai publicades anteriorment a més d'anuncis, fires, catàlegs i joguines. Està dividit en colors a la part superior, amb l'any en què ens trobem, fitxes resum de cada membre de joguines de les famílies i molt documentat. Ha comptat amb la participació de les tres famílies i els seus fons documentals.

PB P.B.P. – «Del Meccano i Monopoly a Star Wars» – 1891 a 1984

Està dividit en 5 grans capítols:

Els inicis de la indústria de la joguina a Barcelona, ??què compta amb petits apèndixs de les primeres exposicions i fires de joguines celebrades a Espanya, L'Agrupació Nacional de Fabricants de Joguines, La Joguina Instructiva, La Dona a la Indústria de la Joguina o l'Editorial Paluzie .

Palouzié Joguines (Meccano, Florido, El Palé, Dalia, cases representades…).

Joguines Borràs (higròmetres, trencaclosques, zoòtrops. puzles, Màgia Borràs, Monopoly, Cluedo, Risk…).

Novetats Poch (Metaling, Play-Doh, Mego, La Guerra de les Galaxies…).

P.B.P. (Star Wars, Pastís de Maduixa, Óssos Amorosos, Subbuteig, Airfix…).

1 Artículo
Sin comentarios

16 otros productos en la misma categoría:

https://forms.gle/baysinwPVLfFe2eA6https://forms.gle/baysinwPVLfFe2eA6https://forms.gle/baysinwPVLfFe2eA6

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Más información